Våre Bobil merker

Våre bobilmerker

  • Carthago har mer enn 30 års erfaring med å bygge bobiler. Deres grunnleggende prinsipper om at hver bobil skal stå for høy kvalitet, komfort og pålitelig teknikk gjør dem til en aktør å regne med i det norske markedet. Chic og Liner serien er teknologiske ledere i sine klasser. En bobil fra Carthago er en sikker reisepartner og den er optimal for det norske vinterklimaet.
  • Sun Living bobiler og bybobiler er designet og produsert av Adria MobilMobil, en av Europa’s ledende produsenter av fritidskjøretøy siden 1965. Det er over femti års erfaring lagt ned i hver Sun Living modell.
  • Adria Mobil, som er en ledende europeisk produsent av campingvogner og bobiler, startet opp i 1965. Et kvalitetsmerke som stadig tar nye markedsandeler i Norge!

Bobilen du drømmer om

En bobil blir fort ditt andre hjem. Å velge riktig bobil basert på bruk og behov er en prosess vi har respekt for og vi er her for å hjelpe med det valget.

 

Vi har kunnskapen og erfaringen og ikke minst et rikelig utvalg. 
På disse sidene er intensjonen å gi et innblikk i de forskjellige modellene fra Adria, Carthago og Sun Living.
Du kan finne spesifikasjoner, se planoversikt og titte på bilder – ideen er å gi deg et inntrykk, men skal du gå i dybden anbefaler vi å se på leverandørens
hjemmeside eller å besøke oss på Tellnes Næringspark. Vi er i alle fall sikre på at vi har noe å tilby for alle behov!